Preloader

BESTEL NU - Gratis verzending vanaf 50 euro.

Winkel nu p

UTZ gecertificeerd

Al onze pralines en chocoladeproducten worden vervaardigd uit Barry Callebaut-chocolade die voortkomt uit eerlijke handel. Met elke aankoop bij Belgische Ballotin draag ook jij bij tot een eerlijke cacaohandel.

Oog voor detail en artisanaal vakmanschap

Elke praline van Belgische Ballotin is het resultaat van artisanaal vakmanschap en een verfijnd oog voor detail. Alleen de beste grondstoffen komen in aanmerking voor onze pralines. Onze ambachtelijke pralines worden met veel zorg gemaakt en met de hand verfijnd afgewerkt.

a

100% Cacaoboter

Alle pralines worden bereid met de beste ingrediënten, alleen natuurlijke smaken en 100% pure cacaoboter. Er wordt geen alcohol toegevoegd noch dierlijke vetten gebruikt.

Levering door BB koerier aan € 2,50

Elke zondag zijn onze koeriers op de baan. Indien U kiest voor een voordelige levering uitgevoerd door BB, dan zal een medewerker van BB na bestelling telefonisch contact met U opnemen voor een levering in te plannen. Doorgaans worden deze leveringen elke zondag uitgevoerd. Dit is alleen geldig voor bepaalde postcodes.

Levering door BPOST aan € 6,00

Indien U kiest voor BPOST als levermethode, wordt Uw bestelling de volgende werkdag opgestuurd met de post. Doorgaans duurt deze levermethode 1-3 werkdagen.

Gratis levering bij elke bestelling vanaf € 50.

Bij elke bestelling vanaf 50 euro, worden er geen leverkosten aangerekend. De levering zal ofwel door BPOST ofwel door een BB koerier worden uitgevoerd.

Op zoek naar een bedrijfsgeschenk dat gelukkig maakt?

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan partners en medewerkers. Behoud je lange termijn relaties en bied hen een uniek en verrassend gift. Door te kiezen voor Belgische Ballotin bevestigt u uw smaak voor kwaliteit en Belgische trots.

×